Home sweet home.

Publicerat: 2010-01-31 | 19:14:01 i - Allmänt
Nu är vi hemma igen, efter dopet. det var riktigt mysigt och vi fick en hel del gulliga bilder, men dom vet jag inte om jag kommer att lägga upp här. Efter dopet serverades det både mat och fika. Maten bestod av salladstallrikar, skinka(?), bröd, kyckling och massa annat gott. Efterätten var supergoda tårtor. Den ena tårtan var jätte söt, och väldigt bra gjord, bilder på båda tårtorna kommer här nedan. Nu ska jag kika runt lite sen får vi se vad som händer. Imorgon är det skola igen ju.

/Blissy


Pigg och glad.

Publicerat: 2010-01-31 | 10:40:29 i - Allmänt
Godmorning sunshines!

Idag är jag uppe ganska tidigt och är faktist pigg. Jag ska duscha, äta frukost och hitta kläder. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig men jag hittar nog något bra. Jag ska nämligen på dop. Min brorsdotter Celine ska döpas, så idag bär det av till skephult, ska bli mysigt. Nu måste jag skynda mig bort ifrån datorn så att jag hinner men vi hörs senare!

/Blissy









Singstar @

Publicerat: 2010-01-30 | 19:22:28 i - Allmänt
Tjoho!

Nu har jag suttit och nördat the sims 2 halva kvällen så nu får det bli lite ändring. Jag ska dra mig ut i vardagsrummet och sjunga singstar med Amanda, sen kanske vi ska baka något gott, får se vart kvällen tar oss. Imorgon ska vi på dop också, så kan inet vara vakna för länge.

See you /Blissy









Fullt upp!

Publicerat: 2010-01-30 | 14:06:45 i - Allmänt
Jag har fullt upp. Jag har massor att göra, d.v.s massor av plugg. Ska sätta mig och plugga en stund sen fortsätter jag no med bloggen. Jag vill verkligen bli klar med den, är jättenöjd hittills. Ni får gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om.

/Blissy

Godmorning.

Publicerat: 2010-01-30 | 11:37:27 i - Allmänt
Tjoho!

Nu har jag vaknat. Jag blev inte helt klar med allting på bloggen igår så jag ska äta lite frukost och sen så ska jag fortsätta med resten här, låter bra va?

Jag har inga speciella planer idag så får se vad som händer. Ska kika runt på internet sen med och se om jag hittar något snyggt! :D

New style.

Publicerat: 2010-01-29 | 20:49:36 i - Allmänt
Hej!

Nu har jag äntligen gjrot om bloggen igen. Precis som förra gången så är själva designen/mallen/grunden tagen ifrån tescho. Jag tog en gratismall av henne, sedan så har jag ändrat färger och header med mera för att göra den emr personlig. Vad tycker ni om resultatet hittills? Jag är inte helt klar än, men jag är nöjd. Det fick bli lila färger denna gången också.

/Blissy

As you see.

Publicerat: 2010-01-28 | 18:46:48 i - Allmänt
Som ni ser så har jag råkat göra det lite galet på bloggen nu. Jag har råkat radera menyn, dropdownsen, vilket inte känns helt bra. Jag försöker verkligen att åtgärda detta, men sålänge får ni tyvärr stå ut med det som det är.

By the way, Har blogg.se haft lite kul och ändrat utseendet på bloggkontona? När jag loggade in blev jag lite smått chockad, det ser ju inte ut som innan. Vad tycker ni om det? jag gillade det gamla bättre.

/Blissy

Believe it or not.

Publicerat: 2010-01-27 | 19:23:22 i - Allmänt
Tro det eller ej, men jag håller faktist på med en ny blogg design, igen(!). Jag gillar självklart den jag har nu men vill ändå ha något nytt. Jag vill till exempel ha menyn som vanligt, på sidan istället för i dropdowns och såna där saker, så det ska jag försöka fixa. Kom gärna med förslag om det är något ni tycker att jag ska göra.

/Blissy

Bad weather kan man säga.

Publicerat: 2010-01-27 | 17:03:51 i - Allmänt
Hej bloggen och alla läsare!

Jag har precis tagit mig ett varmt bad med badsalt och massa skum! Sedan så åt jag lite, och just nu mår jag ganska bra, varm och go, lite halvt trött bara, men det får man vara ibland tycker jag.

Hur har ni det idag? i det hemska(?) vädret? Massa snö, blåst och regn, inte alls vad jag vill ha. Det är dessutom väldigt kallt. Jag och Daniel var ute med Svea förut och vi var alldeles pisseblöta när vi kom hem, inte mysigt, fast Svea var glad över allt extra kel hon fick, hehe.

Såg dessutom, eller ja, Daniel såg att jag hade råkat göra ett litet fel i förra inlägget. Trosorna kostar 299 kr/st, men på bilden jag gjorde hade jag råkat skriva 249 kr/st, men någon tabbe gör väl alla ibland, eller?
Nu är det fixat iallafall.

Jag vet inte riktigt vad som händer mer idag. Jag har en miljon papper och betygsatta arbeten med mig hem från skolan, så jag ska nog sätta mig och sortera upp allt och lägga in det på rätt ställe i mappen.

See you. /Blissy


Söta trosor ♥

Publicerat: 2010-01-26 | 21:33:35 i - Allmänt
Hej! Sitter här och dricker varm oboy med grädde och marsmallows, underbart gott. Sitter även och kollar runt på kläder och annat kul på internet, hittade nyss ett par söta trosor ifrån www.nelly.com, de kostar tyvärr 299 kr/st, vilket jag personligen tycker är för mycket, men erkänn att de är söta?



Nu ska jag sova men vi hörs imorgon! God natt! :D






♥ Ichi dream six?

Publicerat: 2010-01-23 | 20:20:53 i - Allmänt
För det första, i´ve been busy.

För det andra. Jag har hittat en otroligt snygg klänning. Den är verkligen helt underbar, men det finns ett problem. Jag hittar den bara i svart. Jag har hittat den på Nelly och på Missbella´s hemsida, men bara i svart. Är det någon som vet vart man kan få tag i andra färger? Jag har två kompisar som har varsin, den ena har en vit och den andra en orange. Deras kommer ifrån Nelly men Nelly har bara svart kvar. Jag älskar verkligen denna så vet ni vart man kan hitta den så säg till!


2010-01-21

Publicerat: 2010-01-21 | 18:31:48 i - Allmänt
Finally!

Äntligen hemma igen. Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sen, och tur som jag hade så var maten klar precis när jag kom. Dagens rätt blev hemmagjord pizza, supergod, fast lite mycket lök men det gjorde inte så mycket. Skolan idag var väl okej, fast väldigt seg. En stor nackdel med våran skola är att det nästan alltid eller ofta är svinkallt i den. Fast annars är den helt okej. Jag är nöjd med skolan och mitt program.

Jag åt ju precis middag och till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljvisp, mums, och ändå funderar jag på att gå och göra mig en stor kopp varm choklad med grädde och marsmallows i, hur låter det? Gott men även (o)nyttigt.

Sedan så är det en sak till.

Ska jag ändra min bloggdesign? Ja/Nej?
Jag har svårt för att bestämma mig. Ska jag behålla den jag har eller ska jag göra en ny? Beslutsångest.

/Blissy


Goodmorning sunshines.

Publicerat: 2010-01-21 | 10:56:27 i - Allmänt
Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost. Det fick bli en enkel men helt okej frukost idag, nämligen nudlar och oboy. Vi har sovmorgon idag så vi börjar halv ett, fast vi slutar halv 5. Men 3 lektioner ska jag nog klara av, jag är rätt pigg idag. Ska äta färdigt och sedan klä på mig, så skriver efter skolan igen.

/Blissy

Den har kommit(!)

Publicerat: 2010-01-20 | 20:26:28 i - Allmänt
Idag kom Ed Hardy bikinin Madde beställde åt mig. Den är sjukt snygg fast jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den sitter inte precis som jag hade förväntat mig. Nederdelen är väldigt låg både fram och bak. Överdelen sitter rätt bra. Tyget i den är väldigt tunnt också. Men jag får väl försöka vänja mig, och hoppas att det känns bättre, har trots allt lagt ut nästan 400kr på den. Den blir nog bra sen, när jag har vant mig. För er som undrar: Ja, den är vadderad i kuporna. Fast vadderingen är inte helt som jag hade velat ha den.

Här kommer lite bilder jag tog förut:





Framsidan på nederdelen. Ignorera tårna i högra nedre hörnet.


Baksidan av nederdelen.


Vad tycker ni? Kommentera gärna :D

♥ Snygga i vår

Publicerat: 2010-01-18 | 20:54:28 i - Allmänt
Var inne på Gina Tricot och hittade några väldigt söta jackor som passar perfekt till våren/sommaren sedan. Jag blev nästan lite kär i dessa två. Vad tycker ni om dom?

Riktigt söt rosa (!) 249kr



How cute? Mini-jeansjacka. 349kr




RSS 2.0