Rubrik?

Publicerat: 2009-12-31 | 00:05:43 i - Allmänt
Hejjsan!

Nu har jag äntligen startat en blogg igen. Har 3 andra, gamla bloggar också, men dom använder jag alltså inte nu när jag har denna. De tre gamla finns kvar bara för att jag ska kunna se tillbaka och lite sådär kul. Ni får gärna kolla dom om ni vill, men dom är inte så intressanta, säg bara till så får ni adresserna.

Känns lite konstigt att starta upp en blogg nu, 2 dagar före det nya året. Varför inte vänta tills den första dagen på det nya året istället? det hade kännts mer passande men nu kunde jag bara inte hålla mig längre, så jag startade upp den idag i vilket fall. Det gör inte så mycket.

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om ännu, folk bloggar oftast om saker dom är bra på eller tycker om, men jag vet inte riktigt vad jag vill blogga om. Förhoppningsvis så blir min blogg en annorlunda blogg om lite allt möjligt, vi får se vad det blir utav allting. Troligtvis så blir det om vad jag gör, mode kanske, who knows?
Jag hoppas iallafall innerligt att den blir bra & rolig att läsa.

För er som vill veta så bloggar jag för att jag tycker att det är roligt och för att jag älskar det. Att läsa andras bloggar är också väldigt roligt, men framförallt inspirerande, jag menar, folk skriver ju om så mycket olika saker. Det finns alltid något kul att läsa någonstans. Jag har såklart några favoritbloggar & det är bland annat de stora bloggarna, ni vet säkert vilka, om inte så menar jag bland annat Kenza, Foki, Stinalee o.s.v.

Just nu har jag inte så mycket mer att berätta, utan jag ska fortsätta att trixa lite med bloggen, skapa en presentation och lite annat kul, men jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg. Lämna gärna en kommentar efter er så att jag kan läsa era bloggar också! :)

Jag är usel på att komma på rubriker så tänk inte så mycket på den. :)
/ Blissy




Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2009-12-30 | 00:49:13 i - Allmänt


RSS 2.0