Ointressant?

Nej jag vet inte, ointressant passade bara just nu.

Hur är det med er?
Jag mår mycket bättre. Hade prov i skolan idag, det gick helt okej tycker jag, så hoppas på ett bra betyg där. Provet var i socialisation för er som undrar. Jag kom nyss hem från skolan, slutade halv 5 idag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, antigen så följer jag med Madde och Troja ut på en promenad eller så försöker jag fixa mitt nya spel, the sims3. Jag vet inte om det är något fel på det men det känns så. Grafiken är jättedålig, så jag vet inte om det är mina inställningar som är galna, för datorn har allt som krävs för spelet. Jag får se om jag hittar vad det kan vara. Nu när jag ändå skriver om det så kan jag ju passa på att fråga er en sak.

Vad tycker ni om the sims 3?

Jag tycker att Grafiken är sjukt dålig, jag vet inte om det bara är jag som upplever det, men tapeterna är typ suddiga. Sedan så har vi kläderna och det dära. Det finns nästan inga kläder att välja emellan, och möblerna är inte heller speciellt snygga.

Man förväntade ju sig att TH3 skulle vara mycket bättre och roligare och att det skulle finnas mer kläder och snygga möbler och allt det där. Är det så att det är såhär eller är det bara jag som tycker det?
Sedan så är det väldigt roligt samtidigt, eftersom man kan gå över till grannar med mera och man kan välja speciella personligheter och egenskaper, ett stort plus för det!. Nu ska jag kika vad det är med mitt virusprogram också, det verkar inte som att det vill funka.

/Blissy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback